Kosarad items 0
: 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update

Színesítjük hétköznapjait!

Színesítjük hétköznapjait!

Hangulatunkat, kedvünket, kisugárzásunkat hangsúlyozni tudjuk egy jól eltalált színnel. A hajunk, öltözetünk, vagy akár a sminkünk színeinek megválasztásával kifejezzük önmagunkat. Nincs ez másként az ékszerek vonatkozásában sem. Sokféleségünk mindig inspirálja a divat szakma szakembereit, így az ékszertervezőket is. Vajon az Ön szívéhez melyik áll közelebb? Talán egy szolid lila, vagy egy csodás zöld?

Lássuk, mi ihlette a cseh kristály tervezőit, amikor az év színeit megálmodták!

A Preciosa számára 2021 tavasza a színekről szól. A szín kulcsfontosságú divatbeszélgetés, mely kezd új értelmet nyerni, amikor a hagyományos asszociációkat újfajta aspektusban képzelik el. Azt fejezze ki, ahogy érzel s ne azt, hogy nézel ki.

Pale Lilac

A finom halvány lila pasztell tónusa egyszerre szelíd, kifinomult, és nőies hangulatot kölcsönöz minden ruhának vagy kiegészítőnek, amelyet különleges árnyalata tovább emel. Bármennyire is könnyed, fényűző, feltűnő, ez az új árnyalat tavaszi érzést kölcsönöz. A Pale Lilac a prémium minőségű lapos hátú Chaton Roses MAXIMA szokásos színválasztékának része, és AB bevonattal kapható. Smoked AmethystKlasszikus névadójának, a füstös ametisztnek csábítóbb változata, egyszerre gazdag és modern. A poros lila vonzó árnyalata, ez a felkapott szín a magas díszítő értékével nagyon várt szezonális alapanyag.  A füstös ametiszt a prémium minőségű Flatback Chaton Roses MAXIMA szokásos színválasztékának része, és AB bevonattal kapható. 

Shamrock

Semmi sem sugallja jobban, hogy a nyár készen áll, mint az élénk zöld friss, ropogós árnyalata. Az új „tavaszi zöld” színárnyalat nélkülözhetetlen és tökéletes színpompát biztosít az egyébként pasztell palettán. A Shamrock a prémium minőségű Flatback Chaton Roses MAXIMA szokásos színválasztékának része, és AB bevonattal kapható.

Bankkártyás fizetés

A PayLike segítségével már azonnal kiegyenlítheted vásárlásaid értékét. A Paylike fizetési felületén biztonságos a fizetés. A Paylike segítségével az összes Magyarországon elterjedt bankkártya típussal fizethetsz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató