Kosarad items 0
: 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update

Rólunk

Üdvözlöm luxus csillogású, kristály ékszer oldalamon!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam és néhány gondolatban kifejtsem, miért jött létre ez a web shop. Antal Mónika vagyok, két felnőtt gyermek büszke édesanyja, vállalkozó szellemű, ambiciózus üzletasszony, és mindemellett nő.

A Preciosa cseh kristállyal egy kiállításon találkoztam, kristály csillár formájában. Elbűvölt ragyogásával, sokféleségével, eleganciájával. Szerelem lett első látásra! Lapozva a referenciák között, csodálattal láttam, micsoda szemet gyönyörködtető, meghatározó tud lenni egy jól kiválasztott darab. Micsoda luxus látványt nyújt egy szálloda halljában, egy elegáns étteremben, egy villában, de akár egy modern otthon csodás elemeként.

Feléledt bennem egyfajta vágy, én is szeretnék ebből a csillogásból! Mivel akkor épp csillár beruházásban nem gondolkodtunk, viszont, ha behunytam a szemem, újra és újra láttam a kristályt, rajta megcsillanó fényekkel és egyre erősebbé vált bennem a vonzalom, nem tudtam elengedni.

Röviddel ez után megtudtam, hogy csodálatos ékszereket is terveznek a luxus csillogású, cseh kristályokból. Ekkor már éreztem, hogy nekünk dolgunk van egymással!

Felemelő érzés számomra, amikor egy csodás nő, vagy elegáns férfi ügyel a részletekre, igényt érez, hogy megjelenését, személyiségét, kifinomult, egyedi kiegészítőkkel tegye még egyénibbé.

Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy a Preciosa is széles sprektrumú kínálatot prezentál közönsége számára. Sőt! Az anyagnak és megmunkálásának köszönhetően, elmondható, szinte két, hajszál pontosan egyforma kövecske sem létezik. Ettől még csodálatosabb, sejtelmesebb!

Ki-ki választhat a bőre, szeme, haja árnyalatához, szívének kedves színéből, vagy lehet, hogy egy gondosan megtervezett modell kapcsán beleszeret egy teljesen új forma, vagy szín világba.

Ki tudja?

Abban biztos vagyok, hogy sok ezer nő gondolkodik, vagy inkább érez hasonlóan az ékszerekről, kiegészítőkről, mint jómagam. Egyfajta önkifejezés, mely tükrözi ízlésünket, árulkodik hangulatunkról. Bár emberi értékeink nem ebben mérendők, de valljuk meg, mennyivel magabiztosabb a megjelenésünk, harmonikusabb a személyiségünk, ha megfelelő kiegészítőket viselünk! És ugye, ott van még az első benyomás élménye, mely mind az üzleti világban, mind a magánéletünkben meghatározó.

Ezért éreztem azt, hogy ezt a csodát megosztom és az egykor fényes palotákban tündöklő csillárok luxus érzetét átvarázsolom mindannyiunk számára elérhető ragyogássá, egy-egy függő, vagy medál formájában!

Hölgyeim! Uraim! Ragyogjanak velem!

Antal Mónika-a luxus ragyogású kristály ékszerek magyarországi forgalmazója

Bankkártyás fizetés

A PayLike segítségével már azonnal kiegyenlítheted vásárlásaid értékét. A Paylike fizetési felületén biztonságos a fizetés. A Paylike segítségével az összes Magyarországon elterjedt bankkártya típussal fizethetsz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató