Kosarad items 0
: 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update

Blog

Színesítjük hétköznapjait!

Hangulatunkat, kedvünket, kisugárzásunkat hangsúlyozni tudjuk egy jól eltalált színnel. A hajunk, öltözetünk, vagy akár a sminkünk színeinek megválasztásával kifejezzük önmagunkat. Nincs ez másként az ékszerek vonatkozásában sem. Sokféleségünk mindig inspirálja a divat szakma szakembereit, így az ékszertervezőket is. Vajon az Ön szívéhez melyik áll közelebb? Talán egy szolid lila, vagy egy csodás zöld?

2021. tavaszi / nyári debütálás Milánóban

A Lineapelle résztvevői elsőként vethetnek pillantást a három új, szemet gyönyörködtető kristályszínre és az egyedi testreszabási lehetőségekre, melyet megrendelésre alkotott, gyártott a Preciosa, a Crystal Sheet számára.

2021 tavasza / nyara a színről szól!

Kylie Minogue arany évet ünnepelt!

A 2019 decemberében megjelent Golden: Live in Concert kétlemezes emlékalbumban egyesíti Miss Minogue néhány új dalát és klasszikus slágereit. Hat hónapon át tartó nemzetközi turnéján a pop örömrajongók uralkodó hercegnője, szinte éjjel nappal Kolchagov Barba egyedi kristály díszítésű kollekcióját viselte. A legismertebbek közé tartozott egy aranyruha, amelyet meghökkentő 150 000 Preciosa kristály borított, és egy akvamarin színű mini overall, amelyet 80 000 különféle méretű és árnyalatú kristály borított.

Bankkártyás fizetés

A PayLike segítségével már azonnal kiegyenlítheted vásárlásaid értékét. A Paylike fizetési felületén biztonságos a fizetés. A Paylike segítségével az összes Magyarországon elterjedt bankkártya típussal fizethetsz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató