Kosarad items 0
: 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update

Kylie Minogue arany évet ünnepelt!

Kylie Minogue arany évet ünnepelt!

A 2019 decemberében megjelent Golden: Live in Concert kétlemezes emlékalbumban egyesíti Miss Minogue néhány új dalát és klasszikus slágereit. Hat hónapon át tartó nemzetközi turnéján a pop örömrajongók uralkodó hercegnője, szinte éjjel nappal Kolchagov Barba egyedi kristály díszítésű kollekcióját viselte. A legismertebbek közé tartozott egy aranyruha, amelyet meghökkentő 150 000 Preciosa kristály borított, és egy akvamarin színű mini overall, amelyet 80 000 különféle méretű és árnyalatú kristály borított.

„Amint kilépek a színpadra, nem látom a ruhát, csak a közönség reakcióját, és imádják! A csillogás elbűvölő, és fokozza a show varázsát” – mondta Kylie Minogue arról az aranyruháról, amely azonnal az egyik kedvence lett. "A Kolchagov Barba ruha viselése tudatában annak, hogy a gyönyörű Preciosa kristályok minden egyes darabját kézzel rögzítették, igazi öröm volt" – teszi hozzá.

Arany turnéjának lezárását követően Miss Minogue rekordszámú előadást tartott Glastonbury-ben, amelyen az éves zenei fesztiválon valaha megjelent legnagyobb közönség vett részt (nem számítva a további hárommillió rajongót, akik ráhangoltak a televízió élő közvetítésére) Zenekarával és táncosaival együtt az előadás során csaknem egymillió Preciosa kristály látható.

2019 szeptemberében Minogue meglepetésszerű előadást tartott a GQ's Men of the Year Awards-on, amelyet a londoni Tate Modernen rendeztek meg, ahol elnyerte a GQ Icon díjat. Pályafutása egyik legsikeresebb évét ünnepelve nem volt meglepő, hogy ismét Kolcsagov Barbához fordult egyedi ruha után, amelyet ezúttal 120 000 egyedi, kézzel felvitt Preciosa kristály díszít.

Bankkártyás fizetés

A PayLike segítségével már azonnal kiegyenlítheted vásárlásaid értékét. A Paylike fizetési felületén biztonságos a fizetés. A Paylike segítségével az összes Magyarországon elterjedt bankkártya típussal fizethetsz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató