Kosarad items 0
: 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update

2021. tavaszi / nyári debütálás Milánóban

2021. tavaszi / nyári debütálás Milánóban

A Lineapelle résztvevői elsőként vethetnek pillantást a három új, szemet gyönyörködtető kristályszínre és az egyedi testreszabási lehetőségekre, melyet megrendelésre alkotott, gyártott a Preciosa, a Crystal Sheet számára.

2021 tavasza / nyara a színről szól!

A hátlapi színpalettánk kibővítése természetes következő lépés az alkalmazásközpontunk és megrendelésre kész választékunk tavalyi szezonbeli bevezetését követően. Milánóban, a Lineapelle-n bemutatták az új színeket: a füstös ametiszt, a halványlila és a tavaszi zöld, valamint a Preciosa megrendelésre gyártott Crystal Sheet új, testre szabható film opciója, mely kreatív lehetőségeket kínál a divat minden szegmensének, tervezőinek.

„Örömmel folytatjuk stratégiai váltásunkat, hogy ügyfeleinknek új szolgáltatásokat és további lehetőségeket nyújtsunk félkész termékeinkhez. Három új szín felel meg alkalmazásközpontunk új lehetőségeinek és okoz sok-sok örömöt viselőinek.” – mondta Jan Štiller, a Preciosa Components értékesítési és marketing igazgatója.

A LINEAPELLE a legfontosabb nemzetközi bőrkiállítás, kiegészítők, alkatrészek, szintetikus anyagok és lábbelik, bőráruk, ruházati cikkek és bútorok vonatkozásában. A LINEAPELLE által képviselt vásárrendszer és a hozzá kapcsolódó „fülke” rendezvények a kiállító vállalatok magas színvonalát mutatják be kiemelkedő stílusukkal és ügyfélszolgálatukkal. 1981-ben indult, és lett a legkiválóbb nemzetközi kiállítás a fentebb felsorolt kínálat terén. Az eseményre évente kétszer kerül sor, februárban a nyárra, szeptemberben pedig a téli kollekciókra, a milánói kiállítási központban. A Lineapelle-t állandó minőségi és stílusbeli innováció jellemzi, méltán képviselteti magát a cseh kristály is ezen eseményen. A kiállítás további "niche" eseményekkel bővítette kínálatát: Lineapelle New York, Lineapelle London. És most webshopunkon keresztül elérhető az Ön számára is ez a luxus, kifinomultság, változatosság hármas egységét nyújtó ékszer kínálat.

Bankkártyás fizetés

A PayLike segítségével már azonnal kiegyenlítheted vásárlásaid értékét. A Paylike fizetési felületén biztonságos a fizetés. A Paylike segítségével az összes Magyarországon elterjedt bankkártya típussal fizethetsz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató